10. Kariyer ve İstihdam Günleri kapsamında, mezunumuz Yasemin Duygu Bolat kariyerinde edindiği tecrübeleri öğrencilerimizle paylaştı. Bölümümüzden 2010 yılında peyzaj teknikeri olarak mezun olan Bolat, daha sonra lisans ve lisan üstü eğitimini peyzaj mimarlığı alanında tamamlamış ve şuan Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde peyzaj mimarı olarak çalışmaktadır.

Bolat, iş hayatında edindiği bilgileri ve arazide kazandığı deneyimleri bizlerle paylaştı ve öğrencilerimize kendi kariyer yolculuğunda yol gösterici bilgiler aktardı. Ayrıca günümüzde değişen iklim koşulları, ekolojik dengedeki bozunumlar ile özellikle peyzaj uygulamalarında kullanılan canlı materyallere yönelik bilgi birikiminin öneminden, sektörde çalışırken teknolojik ilerlemelerin yansımalarından, bu nedenle de kişisel olarak kendilerini geliştirmenin öneminden ve eğer inanırlarsa her şeyin mümkün olabileceğinden bahsetti.

22 Mayıs 2024 tarihinde saat 13.30'da ki webinarın moderatörlüğünü Park ve Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Çelik gerçekleştirdi. Webinar karşılıklı soru cevap şeklinde devam ederek tamamlandı.

Öğrenciler ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gören webinarda Bartın MYO Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi Yasemin Duygu Bolat’la gurur duyduğunu, etkinliğin gerçekleştirilmesinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek Bolat'a teşekkür belgesi takdim etti ve etkinliğe katkılarından dolayı Bolat’a ve etkinliği düzenleyen Park ve Bahçe Bitkileri Bölümüne teşekkür etti.

• 2023-2024 Bahar Dönemi 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi

• 2023-2024 Bahar Dönemi 2. Sınıf Öğrencilerine Yönelik 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi

• Mezunumuz Yasemin Duygu Bolat ile “Bir Başarı Öyküsü” konulu webinar gerçekleştirdik.

• Duranlar Fide ve Gökçebey Fidanlığına teknik gezi yapıldı.

• Temiz Bir Çevre İçin Sen de Var mısın?

• Öğrencilerimiz park, meydan gibi çalışma alanlarını yerinde inceledi.