Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Bartın Meslek Yüksekokulu Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Organik Tarım Programı ile Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Mobilya ve Dekorasyon Programı tarafından birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine oryantasyon eğitimi verildi. 05.Ekim 2021 tarihinde saat 11:00 de gerçekleştirilen eğitime bölüm öğretim elemanları, Bartın Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Kadir Kayahan ve Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi katılım sağladı. Oryantasyon eğitiminde Bartın ili hakkında ve Üniversitemiz ile yerleşkeleri, Üniversitemiz tarafından sağlanan sağlık hizmetleri, kütüphane hizmetleri, öğrenci kulüpleri, öğrenci kulüplerinin faaliyet alanları, ERASMUS, Mevlana ve Farabi Değişim programları, Çift anadal programı gibi birçok konuda Dr. Öğr. Üyesi Cevdet Gümüş tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı ile ilgili tanıtım ise bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Veli Koca tarafından gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Şaziye Bozdağ Altıntaş ve Park ve Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Çelik’in de yer aldığı eğitim öğrenci sorularının cevaplanmasıyla tamamlandı.

• Kent Merkezindeki Açık ve Yeşil Alanlara Teknik Gezi Yapıldı

• 2023-2024 Güz Dönemi 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi.

• "Yeni Trend Balkon ve Teras Bahçeleri" Etkinliği Düzenlendi.

• 2023-2024 Güz Dönemi 1. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Temiz Üniversite Temiz Bartın Etkinliği Düzenlendi

• Cumhuriyetimizin 100. Yılını Fidan Dikerek Kutladık.