Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Bölümümüz, Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine Organik Tarım Programı ile birlikte 12.10.2023 tarihinde saat:13:00’da oryantasyon eğitimi verildi. Bölüm öğretim elemanları tarafından verilen Oryantasyon Eğitiminde Üniversitemiz ve Yerleşkeleri, Üniversitemiz tarafından sağlanan sağlık hizmetleri, kütüphane hizmetleri, öğrenci kulüpleri, Sıfır atık, Enerji Verimliliği, E- Kampüs,  EDUROAM,  ERASMUS, Mevlana ve Farabi Değişim programları, Çift anadal programı, Bağımlılıkla Mücadele gibi birçok konu ile birlikte Bartın ili hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu.

• Kent Merkezindeki Açık ve Yeşil Alanlara Teknik Gezi Yapıldı

• 2023-2024 Güz Dönemi 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi.

• "Yeni Trend Balkon ve Teras Bahçeleri" Etkinliği Düzenlendi.

• 2023-2024 Güz Dönemi 1. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Temiz Üniversite Temiz Bartın Etkinliği Düzenlendi

• Cumhuriyetimizin 100. Yılını Fidan Dikerek Kutladık.